May 6, 2018

Activitate politică

In 15.02.2016 am devenit membru al Uniunii Salvați Bucureștiul pentru că apăruseră alternative politice despre care am considerat că sunt oneste și că împreună cu alţi oameni oneşti putem face, în sfârşit, lucrurile să funcţioneze în interesul cetăţenilor. Am decis să mă implic în politică cu propriile mele forţe în a face ceva ca să schimbăm lucrurile în bine pentru că, la fel ca foarte mulți oameni din aceasta țară, m-am săturat de tot jaful pe care îl vedem şi îl simţim cu toţii în jurul nostru

In iunie 2016 am candidat la alegerile locale pentru un post de Consilier Local în Consiliul Local Sector 5 și pentru un post de Consilier Municipal pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB). Am obtinut locul 7 pe lista USB la Consiliul Local Sector 5 și locul 40 la Consiliul General al Municipiului București (CGMB). USR a obtinut un numar de 5 locuri la Consiliul Local Sector 5 si un numar de 15 locuri în CGMB.

In decembrie 2016 am candidat pentru un post de deputat în circumscripția 42 Bucuresti pe lista Uniunii Salvați România (USR). USR a obtinut un numar total de 30 de deputați, din care 9 deputați în circumscrimscripția 42, București.

In mai 2017, în urma retragerii unor colegi consilieri din partea USR din Consiliul Local Sector 5, am devenit Consilier Local și la data de 03.05.2017 am depus jurământul. In cadrul Consiliului Local Sector 5 sunt membru în următoarele comisii:

• BUGET, FINANȚE, TAXE LOCALE ȘI ALTE ACTIVITĂȚI ECONOMICE

• ECOLOGIE, PROTECȚIA MEDIULUI, SALUBRIZARE, RECICLAREA DEȘEURILOR

• EDUCAȚIE, TINERET ȘI SPORT

Inapoi